Välkommen till

Top Design

Microcement i Skåne

CERTIFIERAD MONOLIT MICROCEMENT PARTNER

Vi på Top Design är certifierade Microcement applicerare. Vi har tagit fram en egen linje med microcement vid namn Monolit som uppfyller alla de krav och önskningar man kan tänkas ha både som utförare och som kund. Vi har lång erfarenhet inom byggbranschen och med stor kompetens inom bl.a badrumsrenoveringar.

Microcement Skåne – Den sömlösa och eleganta lösningen för renovering

Letar du efter en renoveringslösning i Skåne som är både sömlös, elegant och hållbar? Då är Top Design i Skåne det rätta valet för dig! Microcement har vuxit i popularitet i hela Skåneområdet, både bland privata bostäder och kommersiella utrymmen, tack vare dess estetiska utseende, mångsidighet och hållbarhet.

Microcement är inte bara en fröjd för ögat; det är också ett praktiskt och hållbart alternativ till traditionella material som kakel och trä. Tack vare dess förmåga att appliceras direkt på befintliga ytor, kan du säga adjö till kostsamma och tidskrävande förberedelser. Det gör microcement till det smarta valet för den som vill ha en snabb och effektiv renovering med långvariga resultat.

Microcement Skåne
Microcement Skåne

Badrumsrenovering med Top Design i Skåne

Planerar du en badrumsrenovering i Skåne? Microcement är den moderna, hållbara och vattentäta lösningen du letar efter. I Skånes dynamiska bostads- och kommersiella landskap utgör microcement det perfekta valet för att skapa ett elegant och funktionellt badrum. Denna banbrytande beläggning kan appliceras direkt på ditt befintliga kakel, vilket sparar både tid och pengar. Den låga underhållskostnaden och vattenresistensen gör det till ett idealiskt material för badrum. Så, om du planerar en badrumsrenovering i Skåne, överväg fördelarna med microcement som ett smart, kostnadseffektivt och estetiskt tilltalande alternativ.

Vad är microcement?

Microcement, även kallat mikrobetong eller micro-screed, är en polymermodifierad cementbaserad beläggning som kan appliceras i tunna lager över nästan alla ytor, inklusive golv, väggar, tak och möbler. Den används i både bostäder och kommersiella miljöer för estetiska och funktionella ändamål.

Läs mer om microcement

Microcement

Begär en snabb offert!

Vi svarar oftast inom två timmar.

9 + 1 =

Referenser

Här hittar du ett urval av bilder från våra tidigare projekt.

Garanti

Samtliga av våra mikrocementer har CE-märkning

Vad innebär CE-märkningen?
Det är ett europeisk typgodkännande som certifierar och garanterar, genom noggranna försök och tester, att produktens tekniska prestanda håller prestandan som företaget hävdar. Det vill säga produkten uppfyller normerna för kvalitet och säkerhet som marknadsförs och är rätt för sitt avsedda syfte.

Våra produkter uppfyller de högsta kraven på marknaden. De har högt mekaniskt motstånd, liksom motstånd mot slitage, brand, sprickbildning, kemikalier och frätande ämnen, utöver detta har produkten en hög vidhäftningsförmåga och resistans. Optimala produkter med optimala egenskaper.

Monolit lämnar garanti i 5 år på produkterna. Garantin innebär att en defekt produkt ersätts, men inte med arbetet, detta måste hantverkaren stå för.

Garantin täcker eventuella tillverkningsfel på materialet med avseende på följande parametrar: Monolit lämnar 10 års garanti mot sprickor i materialet, jämför gärna med andra leverantörers garantier. Garantin gäller mot sprickor som endast uppstått i vår produkt, inte om anledningen till sprickan kommer från yttre påverkan.

Microcementen är mycket flexibel men den bygger endast 3mm och kan därför inte motstå allt för stora yttre påfrestningar. Om ett underliggande material har spruckit eller ett föremål tappats i cementen ersätts inte skadorna. Cementen ska även ha tagits väl om hand av ägaren enligt medföljande instruktioner.

Därför bör du välja Top Design Sweden

Om du är på jakt efter en kombination av hållbarhet, estetik och expertis för ditt kommande renoveringsprojekt, behöver du inte leta längre än till Top Design Sweden.

Som certifierade applicerare av microcement i Skåne-området, erbjuder vi högkvalitativa och miljövänliga lösningar som är lika estetiskt tilltalande som de är hållbara. Våra noggranna kvalitetskontroller och engagemang för att använda vattenbaserade, organiska produkter säkerställer att du får en yta som håller länge och ser fantastisk ut. Oavsett om du planerar att renovera ditt badrum, kök eller andra områden, inomhus eller utomhus, står Top Design Sweden för en skräddarsydd lösning som är svår att slå. Vi arbetar i hela Skåne regionen!

När du väljer oss får du inte bara en produkt av högsta kvalitet, du får också en engagerad partner som förstår hur man tillämpar tekniken för att uppnå bästa möjliga resultat.

Läs mer om microcement

Microcement på Golv

Microcement på Golv

Microcement på golv är ett mycket bra alternativ. Förutsatt att det appliceras korrekt så blir golvet estetiskt vacker i en tidlös design, det blir...

Badrumsrenovering Malmö

Badrumsrenovering Malmö

Malmö, en av Sveriges mest dynamiska och kulturellt rika städer, har bevittnat en pågående omvandling av sina bostäder. En av de mest efterfrågade...

Renovera badrum Helsingborg

Renovera badrum Helsingborg

Att renovera badrummet i Helsingborg kan vara ett stort projekt, och i en stad som Helsingborg, där konstruktion och design håller världsklass, är...

13 fördelar med microcement

13 fördelar med microcement

Microcement har blivit en stark favorit inom byggnad och design på grund av dess mångsidighet, hållbarhet och estetiska appeal. Här är 13 fördelar...

Badrumsrenovering Helsingborg

Badrumsrenovering Helsingborg

I den charmiga staden Helsingborg, där den traditionella arkitekturen möter moderna stadslandskap, är behovet av badrumsrenovering ständigt...

Microcement på bänkskiva

Microcement på bänkskiva

Microcement på bänkskivor och stänkskydd   Önskar ni en industriell look i köket? Kanske har ni idag en laminatskiva som ni tröttnat på? Då är...

Våra utbildningar

Våra utbildningar

Då vi på Top Design Sweden har gedigen erfarenhet inom byggbranschen sedan många år tillbaka är vi medvetna om vikten att få rätt utbildning med...

Kontakta oss

Tel: 0733 - 40 06 36 / E-post: offert@topdesignsweden.com