Microcement på möbler.

Microcement på möbler av olika slag fungerar utmärkt och är ett utav våra senaste fokus områden.

På ett kostnadseffektivt och miljövänligt vis kan vi på Top Design Sweden bygga möbler som vi applicerar microcement på, allt enligt önskemål om struktur och färg. Vi utvecklas ständigt i vår resa till att skapa möbler av originell och tidlös design.

Vi kan även renovera de möbler ni har hemma och på så vis skapa en ny möbel av något begagnat, vilket är välkommet för både plånboken och miljön. Det har inte undgått någon att slit och släng samhället är på väg att suddas ut och istället letar vi efter sätt att återanvända det vi faktiskt en gång investerat i.

Varmt välkomna till oss på Top Design Sweden AB.

Vi finns i vårt Showroom på Rundgången 14 i Helsingborg.

 

 


Showroom i Helsingborg där vi visar olika bänskivor
Microcement på möbler

Microcement på möbler.

 

Microcement har originell och tidlös design i kombination med hög funktionalitet.

Monolit Microcement som vi på Top Design Sweden arbetar med håller hög kvalitet gällande design och hållbarhet. Med sin förmåga att anpassa sig efter olika strukturer och former erbjuder vår microcement en mångsidighet som är svårslagen. Bord av olika slag, hyllor och bänkskivor är exempel på möbler vi applicerar microcement på.

Monolit Microcement Hållbarhet och Underhåll.

En yta som är enkel att hålla ren med hjälp av fuktig trasa, sömlös och elegant design gör underhållet lättare. Monolit microcement erhåller exceptionell styrka och flexibilitet vilket gör ytan tålig över tid. En yta som står emot vardagens slitage.

Att applicera själv.

På möbler, krukor och hyllor kan det vara ett bra tillfälle för den händiga att testa applicera själv. Vi har produkterna och kunskapen för att hjälpa dig på vägen. Välj mellan över 6000 färger i vårt sortiment. Kontakta oss gärna om ni har frågor och funderingar.

Monolit Microcement produkter.

Vill ni ha mer information gällande de produkter vi på Top Design Sweden AB arbetar med vänligen besök följande hemsida https://www.monolitmicrocement.com