Microcement i badrum. 

Att applicera microcement i badrum är något som ökar i popularitet mer och mer efter hand att människor upptäcker detta fantastiska material!

Slipp dyra utgivningskostnader och spar på miljön.
Microcement appliceras rakt på kakel och klinker likväl som
på vävtapet, plastmatta osv.

Ytan blir betonglik, slät, jämn och helt skarvfri. Inte en enda fog att behöva rengöra. Inga tråkiga Silicon fogar behövs heller.
Oslagbart vackert, hygieniskt och lättstädat och prisvärt val.

Microcement appliceras utanpå kakel
Vattentät microcement appliceras utanpå kakel

Microcement i badrum – tidlös design.

Microcement ger en exklusiv, skarvfri och rustik känsla.
Det är på grund av sin sömlösa yta oerhört lättstädat
och underhållsfritt.

Färg och struktur finns det en uppsjö av vilket gör
microcement i badrum till ett oerhört mångsidigt
val gällande estetik och design. 

Microcement i badrum och tätskikt.

När man renoverar med microcement i badrum så påverkas aldrig tätskiktet, vi har märkt av att det förekommer ibland osäkerhet kring detta. Hur mår väggarna bakom egentligen?

Vi har ett unikt samarbete med branschkollegor vilket gör att vi kan erbjuda en unik tjänst i att få en besiktning av sitt tätskikt innan renovering med microcement i ert badrum. Många är osäkra på hur tätskiktet bakom mår. Nu kan vi ta reda på det!



Microcement färdigblandad beige
Microcement vattentät och färdigblandad

Microcement i badrum med
Top Design Sweden.

Vi på Top Design Sweden har mångårig erfarenhet av att applicera microcement i badrum, vi hjälper Er med val av struktur och färg och är behjälpliga till att få just ert badrum i den stil Ni önskar. Vi har nära och bra samarbete med både VVS, Elektriker och Snickare så att vi verkligen kan erbjuda en helhetslösning.

Vi på Top Design arbetar med Monolit Microcements produkter där det finns en linje anpassad för just badrum. Den är 100% vattentät i sig själv. Vi har flertalet färger och strukturer att välja mellan.
Varmt välkomna till vårt Showroom på Rundgången 14 i Helsingborg.

5 anledningar till att välja microcement i badrum.

 
• Ekonomisk lösning: Microcement är ett kostnadseffektivt sätt att renovera på du man slipper dyra utrivningskostnader och nya tätskikt. Microcement kan appliceras rakt på kakel, plastmattor, vävtapet utan problem.

Personlig design: Microcement ger dig möjligheten att anpassa efter just din personliga stil tack vare de många ytskikt och färger som går att välja bland. Microcement badrum ger en känsla av lyx och design.

Miljövänligt: Microcement är ett miljövänligt alternativ då man slipper utrivning av befintligt material vilket bidrar till mindre avfall.

Slitstarkt och hållbart: Microcement är ett slitstarkt och hållbart alternativ om dess utförare väljer rätt material att arbeta med. Vi på Top Design Sweden har bred erfarenhet och arbetar alltid med vattentät microcement i badrum. Att man slipper fogar och oändlig rengöring av dessa gör microcement i badrum till ett mycket hållbart alternativ.

Mångsidig: Microcement är mångsidigt då den går att appliceras på mer än väggar och golv, vi har gjort flertalet kommoder och bänkskivor i badrum med microcement.