Renovering av trappa


Renovering av trappa inomhus.

Renovering av trappa med microcement inomhus är ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt att renovera på. Ett utmärkt val av produkt för Er nya trappa många gånger. Eftersom microcement bygger lite, är elastiskt och följsamt, hållbart samt är ett hårt material som tål den trafik en trappa utsätts för dagligen. Det är lättstädat och underhållsfritt.

Dessutom går det att välja en härlig uppsjö av utförande och färger för att få den design Ni som kund önskar. Här visar vi en trappa som i grunden är en trätrappa där vi applicerat Monolit Microcement på.

Valet av struktur och färg på trappan hos denna kund var väldigt neutral då den skulle smälta ihop med golvet som även det fick samma struktur och färg.

Renovering av trappa inom och utomhus
Renovering av trappa inom och utomhus


Renovering av trappa utomhus.

Renovering av trappa utomhus kan absolut innebära att microcement kan vara ett fördelaktigt val av produkt. Men här beror allt på vilket underlag det är. Om trappan är skadad på något sätt. Varje projekt är unikt när det gäller trappor och det är viktigt att använda rätt material och att utföra ett korrekt förarbete innan slutprodukt.

Vi på Top Design Sweden AB har kunskapen gällande de olika materialvalen för varje enskilt projekt. Vi rekommenderar alltid ett besök på plats för att vi ska kunna leverera en offert med rätt materialval.

Här ser ni ett alternativ i Halmstad där det fungerade utmärkt att använda microcement på trappan.

Vi använder oftast samma microcement utomhus som inomhus, skillnaden är vilken lack som appliceras.

 

Så här går det till när ni har frågor gällande trappor:

  1. Kontakta oss via telefon eller mejl.
  2. Vi bokar en tid för hembesök.
  3. Ni får en kostnadsfri offert
  4. Vi kommer överens om startdatum under förutsättning att ni väljer oss att utföra er renovering av trappa.

Varmt välkomna till vårt Showroom på Rundgången 14 i Helsingborg.